Aan de slag voor een goed doel met Roze oktober

Door Albelli op 26 september 2024

Wij zijn trotse partner van Pink Ribbon en steunen hiermee Roze oktober.

Oktober is de borstkankermaand, beter gekend als Roze oktober. Wij zijn partner van Pink Ribbon en steunen hiermee dit belangrijke goede doel.

Onze samenwerking met Pink Ribbon

Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding. Zij ondersteunen patiënten in elke fase van het leven. KWF streeft naar het voorkomen, vroeg ontdekken en behandelbaar maken van kanker en zet zich in voor goede zorg en een betere kwaliteit van leven voor patiënten en hun naasten.

Wij hechten veel waarde aan onze samenwerking met Pink Ribbon en willen hun belangrijke werk steunen. Tijdens Roze oktober doneren we daarom 3 euro van elk verkocht, speciaal geselecteerd roze fotoproduct aan de organisatie.

Aan de slag voor het goede doel

In de maand oktober doneren we 3 euro aan Pink Ribbon voor de verkoop van elk roze fotoboek, elke roze kalender en elke roze mok die je maakt. Zo steun je het belangrijke werk dat Pink Ribbon doet in de strijd tegen borstkanker én krijg je een prachtig vooraf ontworpen fotoproduct.

Kies een van onze geselecteerde fotoproducten hieronder, ga aan de slag en steun dit goede doel ook.

Ga voor een roze fotoboek

Vul dit vierkante roze fotoboek met je mooiste herinneringen en wij doneren 3 euro van je bestelling aan Pink Ribbon. Van tijd met je gezin tot alle avonturen die je de afgelopen zomer hebt beleefd: dit fotoboek laat je mooiste momenten er echt uit springen op 40 vooraf ontworpen pagina’s in verschillende tinten roze.

Shop en steun het goede doel

Begin de ochtend goed met roze

Wist je dat onze meest verkochte mok roze kan zijn aan de binnenkant? Je heb ‘m zo gemaakt en het is een ideaal cadeau voor iemand die je dierbaar is. Van elke verkochte mok doneren wij nu bovendien 3 euro aan Pink Ribbon.

Bestel en steun het goede doel

Zie vandaag alles door een roze bril

Hou het overzicht, maak een dubbele roze A4-kalender met je favoriete momenten en steun tegelijkertijd Roze oktober: van elk verkocht fotoproduct wordt 3 euro gedoneerd aan Pink Ribbon. Je kunt je alvast voorbereiden op 2025 (voor je het weet is het alweer zover) of een schoolkalender maken: jij bepaalt met welke maand je kalender begint.

Bestel nu en wij doneren

Algemene voorwaarden

Wij verbinden ons ertoe € 3 te doneren aan Pink Ribbon Nederland voor elke verkoop van geselecteerde producten: roze kalender, roze fotoboek en roze mok. Andere producten zijn uitgesloten. De donatieperiode loopt van 1 oktober 2024 t/m 31 oktober 2024.