Een fotoboek voor elke reis

Door Albelli op 31 juli 2024

Maak met alle foto’s op je telefoon een fotoboek dat jouw vakantieverhaal vertelt.

Wil je jouw reisfoto’s vastleggen in een fantastisch vakantiefotoboek? Voor jezelf én de mensen om je heen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees verder voor onze toptips en doe inspiratie op.

Maak je fotoboek makkelijk & snel

Het is nu makkelijker dan ooit om de foto’s van je vakantiehoogtepunten vast te leggen. Zeg hallo tegen onze app, beschikbaar voor Apple iOS en Android. Heb je hem nog niet? Download hem dan nu. De juiste foto’s zoeken in de honderden die je tegen het einde van je reis hebt gemaakt is een vermoeiend klusje, toch? Met onze app kun je al direct vanaf je ligbed beginnen met je vakantiefotoboek. Ge-wel-dig!

Upload die iconische foto’s op je telefoon rechtstreeks naar de app, terwijl je onderweg bent. Dan hoef je je niet druk te maken dat je dat later nog moet doen (vooral niet als je een jetlag hebt). Zet ze in je fotoboek indeling. Daar blijven ze veilig staan tot je weer thuis bent en klaar bent om je creatie af te maken.

Terugblik op de gezinsvakantie

De zonnebrandcrème met factor 50 en de zonnebrillen zijn ingepakt, de vliegtickets heb je in de hand: het is tijd voor de grote vakantie met het gezin. Of de kinderen nu peuters, tieners of twintigers zijn, foto’s maken van jullie allemaal op vakantie is een absolute must.

Neem een paar vakantie selfies en leg elk slappe-lachmoment vast in een familiefotoboek. Van het boarden en genieten bij het zwembad tot het thuiskomen met vermoeide ogen, maar met een hart vol herinneringen. Elke foto is het waard om nog jarenlang gekoesterd te worden.

Suggestie voor een fotoboek: liggend fotoboek L

Je bent terug van de beste gezinsvakantie ooit en het enige wat je nog hoeft te doen (behalve door die berg was heen zien te komen) is een fotoboek van je familiereis maken. Vul ons grote fotoboek met grote en kleine vakantiemomenten. Je kunt zelfs de kaft en rug personaliseren met je mooiste foto’s en tekst. Wil je die prachtige foto’s naadloos over een dubbele pagina laten afdrukken? Kies dan voor premium platliggende pagina’s en geniet van het effect.

Energie opdoen tijdens een citytrip

Even een snelle spontane zoektocht naar de goedkoopste vlucht en je stedentrip kan beginnen. Het enige wat je hebt ingepakt zijn je meest comfortabele schoenen, je paspoort en de hoop dat je een schattig café aan een schilderachtige rivier tegenkomt (zodat je daar als een filmpersonage kunt gaan zitten).

De camera van je telefoon is je beste vriend op dit soort reizen. Maak een foto van alles waar je oog op valt, van die prachtige zonsondergang boven de stad tot het heerlijke lokale eten waar je maar geen genoeg van kunt krijgen. Al deze ‘Insta-waardige’ foto’s verdienen een eigen plekje in een fotoboek.

Suggestie voor een fotoboek: vierkant fotoboek met zachte kaft M

Het perfecte fotoboek om de onvergetelijke momenten van je kleine (maar epische) trips veilig in te bewaren. Klein in formaat, maar groot in waarde. Het vierkante ontwerp maakt het mogelijk om foto’s direct vanuit sociale media toe te voegen, zodat je de reis naar huis al kunt gebruiken om op je telefoon aan de slag te gaan met je reisfotoboek.

Heb je al meer reisjes gepland staan (wat dacht je van een rondreis door Europa? We zeggen het maar even…)? Waarom maak je dan geen vakantiefotoboek voor elke stad die je bezoekt? Met de naar wens aan te passen ruggen en kaften kun je met jouw reisfotoboeken een boekenkast vol reisherinneringen maken. Iets om trots op te zijn!

De vriendenvakantie die écht georganiseerd werd

Een bestemming kiezen, vluchten boeken, op tijd op het vliegveld zijn: een vakantie organiseren met vrienden valt niet altijd mee, maar het is je gelukt! De trip die maanden geleden nog een terloopse suggestie in de groepsapp was, is eindelijk begonnen. Je staat op het punt om in het vliegtuig te stappen. Het is tijd om te genieten en volop foto’s te maken.

Op vakantie gaan met vrienden betekent maar één ding… heel veel fotomomenten. Als je niets hebt vastgelegd, was je er dan wel bij? Maak je klaar om elke cocktail bij het zwembad en die (absoluut welverdiende) boottocht vast te leggen.

Suggestie voor een fotoboek: vierkant fotoboek met harde kaft L

Maak de mooiste foto’s op je telefoon en sociale media tastbaar met een fotoboek dat ‘beste vakantie ooit’ uitstraalt. Upload gewoon al je foto’s (de goede, de slechte, de ietwat pikante) en personaliseer je boek met thema’s, achtergronden en tekst. Voeg premium opties toe, zoals glanzende pagina’s of premium platliggende pagina’s voor een extra wow-factor. Herinneringen zijn nog mooier als ze worden gedeeld, dus waarom zou je geen vakantiefotoboek cadeau doen aan al je vrienden die er ook bij waren?

‘Ik ga op zoek naar mezelf’ solotrip

Meditatie, mindfulness en ontspanning waren je top drie prioriteiten toen je deze soloreis boekte. De organisatiefase is voorbij, je rugzak komt nog net niet boven je hoofd uit en je geliefden huilen bij het tijdelijke afscheid.

Door veel foto’s tijdens je reis te maken, kun je elk detail onthouden. Voeg ze allemaal toe aan je eigen reisfotoboek, zodat je die speciale momenten kunt delen met vrienden en familie. Zoals die spectaculaire zonsopgang of het beste ijsje dat je ooit hebt gegeten.

Suggestie voor een fotoboek: portret fotoboek met zachte kaft L

Leg het verhaal van je vakantie vast met foto’s en maak een plakboek van de belangrijkste momenten van je reis. Voeg captions toe bij je foto’s of hou wat ruimte over om je eigen dagboekachtige aantekeningen te maken, die het verhaal van elke foto vertellen.

Heb je inspiratie gekregen om met jouw vakantiefotoboek aan de slag te gaan? Waar de reis ook naartoe gaat, een fotoboek is de beste manier om al die ‘buikpijn-van-het-lachen’ momenten of spontane gebeurtenissen en alles daartussenin vast te leggen.