Onze top 5 vriendschapscadeaus voor bff’s

Door Albelli op 24 juli 2024

Zet je bestie in het zonnetje met een uniek fotocadeau voor elke gelegenheid

Elk moment dat je met vrienden doorbrengt, is het vieren waard. Of het nu een verjaardag, trouwdag of ‘zomaar’ is, een persoonlijk cadeau gemaakt vanuit het hart is de perfecte manier om iemand te bedanken voor jullie vriendschap. Met ons brede assortiment fotocadeaus zit er sowieso iets moois bij voor je bestie. We hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

Wanddecoratie

Extra speciale momenten met je beste vriend(in) verdienen het om afgedrukt en ingelijst te worden zodat iedereen ze kan zien. Denk aan die ene foto waarop jullie de slappe lach hebben, of die zonnige selfie genomen op jullie gezamenlijke vakantie. Met een fotoposter of ingelijste canvas maak je je beste vriend(in) gegarandeerd super blij. Kies een kleur lijst die past bij het interieur van je bff, zodat de wanddecoratie gelijk opgehangen kan worden.

Shop ingelijste wanddecoratie →

Fotoboeken

Vertel het unieke verhaal van jullie vriendschap met een fotoboek. Vul het met foto’s van al jullie wilde avonturen, openhartige momenten en alle andere dingen die jullie samen hebben meegemaakt. Fotoboeken zijn perfect voor grote verjaardagen (ook al is leeftijd maar een getal) en speciale mijlpalen, zoals de trouwdag van je bff of de komst van je nieuwe nichtje of neefje. Onze verbeterde bewerkingstools maken het gemakkelijker dan ooit om je fotoboek aan te passen met bijschriften, grapjes, achtergronden en stickers. Kies een ontwerp en stijl die in de smaak zal vallen en ga aan de slag.

Shop fotoboeken →

Fotokussens

Niets maakt een huis gezelliger dan een kussen met de favoriete foto van jullie tweeën erop. Zo’n kussen is ideaal voor een avondje bijpraten onder het genot van een kopje thee (of glas wijn) of een filmavond, en ook fijn om even lekker tegenaan te kruipen met een fotoboek vol herinneringen aan jullie leukste momenten samen. Onze fotokussens zijn een geweldige manier om ​​elk interieur een persoonlijk tintje te geven, en zijn helemaal perfect als je beste vriend(in) wat verder weg woont.

Shop fotokussens →

Fotomokken

Houdt jouw bff ook wel van een lekker bakje koffie of thee? Vier dan jullie levenslange vriendschap met een persoonlijke fotomok. Kies je favoriete foto van jullie samen (of maak een collage als je graag meer dan één foto wil) en decoreer je mok naar eigen smaak. Elke keer dat je bestie uit de nieuwe mok drinkt, is een herinnering aan alle geweldige momenten die jullie samen hebben gedeeld.

Shop fotomokken →

Fotomagneten

Beste vrienden zijn er voor elkaar elkaar in goede en slechte tijden. Verras hem of haar eens met een set fotomagneten die ze op de koelkast (of een ander magnetisch oppervlak) kunnen plakken. Kies foto’s van jullie vakanties of ga voor knettergekke selfies van jullie samen. Onze fotomagneten zijn ideaal voor verjaardagen, als extra verrassing of een klein maar betekenisvol gebaar om je beste vriend(in) te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft.

Shop fotomagneten →

Klaar om je bff in het zonnetje te zetten? Maak een uniek fotocadeau dat ze voor altijd zullen bewaren.